Лечение на простатит

по естествен начин

 • Без
  болка
 • Без
  операция
 • Без ректален
  масаж

Поръча сега
с намаление

20$

До края на промоцията остават:

00
14
45

*При поръчка на курс

"Неловко" заболяване – много последици

Простатитът е едно от заболяванията, което изисква голямо внимание. Ако не започнете лечението навреме, съществува риск от сериозни усложнения.

Най-често срещаните от тях са:

 • Импотентност

 • Безплодие

 • Аденом на простатата

 • Уринарна инконтиненция

 • Хронична болка в таза

 • Рак на простатата

Консервативни методи за лечение на простатит

Ректален масаж

Процедурата ръчен масаж на простатата. Повечето мъже смятат, че тава лечение е болезнено и унизително.

Може да помогне на начален етап на заболяването.

Цена: от 60000 лева

Лекарства

Лечението с лекарства изисква внимателен подбор на лекарствата. Много от тях имат изключително неприятни странични ефекти.

Може да помогне, ако успеете да намерите идеалното лекарство за Вас.

Цена: от 40000 лева

Операция

Не дава 100% гаранция за възстановяване. Чести случаи на усложнения и рецидиви след операцията (връщане на симптомите на простатита).

Може да помогне само при 25% от случаите.

Цена: от 1000000 лева

Народни методи

Съществува голям риск да навредите на тялото си и да влошите състоянието на простатната жлеза. Действието на традиционните методи на лечение не е клинично доказано.

Може да помогне като профилактика на заболяването.

Цена: от 5000 лева

Revitaprost – ще помогне на всички

Напълно възстановява здравето на мъжете и облекчава симптомите на простатита:

 • отстранява болката при уриниране

 • намалява желанието за ходене на тоалетна, включително през нощта

 • засилва сексуалната активност

 • намалява риска от появата на ракови тумори

 • предотвратява рецидив на заболяването

 • предотвратява рецидив на заболяването

Силата на природата във всеки компонент

Тиквените семки

Оказват благоприятен ефект върху простатата благодарение на високото си съдържание на мазнини и каротеноиди. Те съдържат протеин, наречен аргинин, който спомага за регулирането на хормоните и предотвратява развитието на тумори на простатата.

Екстрактът от сабалова палма

Подпомага правилното функциониране на простатата и репродуктивната система. Елиминира дизуричните симптоми (смущения в уринирането, нощна полакиурия, болков синдром и др.)

Лененото семе

Има противовъзпалителни свойства и спомага за ускоряване на регенерацията.

Иван-чай

Оказва благоприятно въздействие на простатата, долните пикочни пътища и върху цялостното физическо състояние.

Мнение на специалист

Простатитът причинява много неудобства на мъжете: парене при уриниране, остра болка в областта на пубиса, често желание за ходене до тоалетна. Липсата на лечение на това заболяване води до рак на простатата, импотентност и безплодие.

На практика, простатитът може да бъде излекуван по три начина: 1) с операция и продължителна рехабилитация, и възможен рецидив; 2) с пиене на антибиотици, които имат много странични ефекти и не винаги дават резултат; 3) с наскоро създаденото натурално лекарство Revitaprost.

На всички пациенти, на първо място препоръчвам лекарството Revitaprost. Той няма странични ефекти и се бори с болестта дори при най-тежката форма. Това лекарство осигурява на човешкото тяло всички необходими витамини и микроелементи за борба с възпалението на простатата.

Отзиви за Revitaprost

Атанас, на 41 години

Повече от година имах остра болка в долната част на корема, след това започна да ме тресе и да ми пари в слабините. Антибиотиците, които ми изписваше лекаря, даваха само краткосрочен ефект. Масажите също. Веднага след като започнах да взимам Revitaprost - веднага се появиха намеци за възстановяване: спрях да тичам до тоалетната, постоянните болки изчезнаха и потентността ми се подобри. След курса от простатит останаха само спомени.

Недялко, на 55 години

Простатитът не е просто болест, а цяла поредица от ограничения и страдания. Първо, честото желание за ходене до тоалетна не Ви дава възможност да се отдалечите от дома си. А болката при ходенето в тоалетната дори трудно може да се опише. Първо се опитах да се лекувам вкъщи – не се получи, а стана само по-зле. Във форума научих за Revitaprost. Започнах да го вземам и веднага се възстанових. Стигна ми само един курс на лечение, за да се отърва от простатита! Без никакви операции и масажи.

Мартин, на 32 години

Сблъсках се с простатита, когато бях на 30 години. Бях много изненадан, мислех, че тази история се отнася само за по-възрастните хора. Веднъж разказах на приятеля си за моя проблем. Оказа се, че и той се е бил изправен пред този проблем, но успешно се отървал от него и ми препоръча Revitaprost. След две седмици на употреба отново се почувствах страхотно, сякаш нищо не се беше случвало. За един курс простатитът ми просто изчезна. Препоръчвам Ви това лекарство.

Павлина, на 46 години

Съпругът ми страдаше дълго време от простатит. Вече не можех да гледам как страда и започнах да изучавам тази тема в интернет. Веднъж се натъкнах на отзиви за лекарството Revitaprost. Хората пишат за възстановяването си с негова помощ, и дори тези, които са имали доста сложни случаи. Вдъхнових се, убедих съпруга си да опита това лекарство, въпреки че изобщо не вярваше в положителния резултат. И какво си мислите, сега мъжа ми е напълно здрав! :)

МОЛЯ,
ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ!

Броят на опаковките Revitaprost, необходими за достигането на желания резултат,се определят индивидуално и в отделни случаи могат да бъдат повече.

Лечение на простатит

по естествен начин

 • Без
  болка
 • Без
  операция
 • Без ректален
  масаж

Поръча сега
с намаление

20$

До края на промоцията остават:

00
14
45

*При поръчка на курс